Does this darkness have a name?

Satt och tittade på ett "One tree hill" i måndags med min syster och hennes pojkvän. Jag tror det var 8 eller 9:onde gången jag såg det avsnittet men det får mig fortfarande att gråta. Det är avsnittet med skolskjutningen. Detta är ett av mina favoritavsnitt samtidigt som jag hatar det.

Jag tycker att han som spelar "Jimmy" borde få ett pris. Han skådespeleri är sjukt bra. När han säger "I wanted them to like me" gör så ont.
Jag tycker faktiskt synd om honom. Han fattar själv inte att han gjorde det. Han ville inte skada någon. Han var rädd och visste inte vad han skulle göra. Han ville få uppmärksamhet.
Han gjorde det helt klart på helt fel sätt och skulle försökt att prata med någon, men han förtjänade inte att dö.
Dikten i slutet av avsnittet är sann. Det är vårat fel att det blir såhär.The Poem!

Does this darkness have a name? This cruelty, this hatred. How did it find us? Did it steal into our lives or did we seek it out and embrace it?
What happened to us? That we now send our children into the world like we send young men to war, hoping for their safe return, but knowing that some will be lost along the way.
When did we lose our way? Consumed by the shadows swallowed whole by the darkness. Does this darkness have a name? Is it your name?
http://youtu.be/q7600OjV6c8 <-- Detta är ett klipp från slutet av avsnittet!


Min favorit karaktär blir dödad i detta avsnittet med :< (en annan andledning till att jag inte tycker om det)
One tree hill är faktiskt än bra serie fram t.om. säsong 6. Jag tycker faktiskt att alla ska se detta avsnittet. Säsong 3 avsnitt 16!

almost everything i wish i'd said the last time I saw you!

Längesedan jag bloggade nu, men jag har helt enkelt haft tid plus att min laptop hackar upp sig var tionde minut så är inte inne på den så mycket längre. Är inne på min Ipod ibland istället. Nu sitter jag vid mammas dator en stund så jag kan blogga lite.

Jag satt och tittade på Wakey!Wakeys! livestream från Stockholm i måndags. Å det var så bra. Mike Grubbs röst är så vacker. Jag önskade hela tiden att jag var där, men tyvärr så skulle jag jobba tidigt nästa dag så jag kunde inte vara där :< Jag får verkligen hoppas att de kommer tillbaka igen!!

Detta är ifrån måndags!  Clinton st. girl <3

RSS 2.0