After seeing what we saw, can we still reclaim our innocence

Igår var det den 11 september och 10 år sedan den hemska händelsen i USA. Över 2500 oskyldiga människor dödades. Så fruktanvärt hemskt!

11 september 2001 var även den dagen Gerard Way bestämde sig för att starta ett band. Han såg inte när planen störtade in i tornen med han såg det efter. Han var påväg till ett möte när han mötes av den hemska synen. Han bestämde att han ville göra något med sitt liv. Han ville ge andra människor hopp. MCR bildades några veckor efter 9/11. Jag är så glad att han beslutade sig för att starta bandet. My Chemical Romance har hjälpt mig så mycket. Dem är mina hjältar och kommer alltid att vara. Det är bara så tråkigt att det var genom en sån här tragisk händelse det skedde.

Denna låten "Skylines and turnstiles" skrev Gerard för att kunna uttrycka sina känslor om 9/11. Det är första gången på 7-8 år som dem spelar denna live och dem gör den acoustic! Så fint!"This broken city sky, like butane on my skin. Stolen from my eyes. Hello angel, tell me where are you? Tell me where we go from here?"

RSS 2.0