Come Give Me Love

Det är sorligt att det finns så många band/artister som jag aldrig kommer att få se live. Det är då jag önskar att jag var född på typ 60/70 talet. Jag hade så gärna velat se Ted Gärdestad, Cornelis Vreeswijk och Nirvana! Fast det bandet jag skulle velat se allra mest är Queen. Freddie Mercury är en legend! Han är enligt mig ett musikaliskt geni och han var väldigt unik och stack ut ur mängden.Jag älskar allt med dem. Deras musik, deras texter och deras live-framträdande!
 
Jag är stolt när jag tänker på att Brian May har spelat med My Chemical Romance på scen! Queen är en av deras Förebilder, inspirationer och hjältar! Det var jättestort för dem!
 
Det känns tragiskt att alla de som jag har nämnt dog ganska unga och att två av dem tog livet av sig! Man undrar vad de hade vart idag om de fortfarande hade levt!
 
 
 
            Man blir glad av att titta på honom och han säger många interesanta saker ♥

 
Åh detta är så fint att titta på. Ray strålar verkligen av glädje!

Bite My Tongue

Sitter i mitt rum och tittar på "Pretty little liars" och väntar på att det ska sluta regna! Kan inte riktigt fatta att det snart är september och sommaren strax är över. Har ångest över att det snart är vinter igen. Hatar vintern!
 
Jag har blivit lite nostalgisk på senare tiden jag saknar alla program som gick på tv när man var yngre. Programmen nuförtiden är verkligen dåliga förrutom några! Jag saknar "Phil från framtiden", "Mormors magiska vind", "Search for Treasure Island", "Vintergatan", "Kenny Starfighter", "Mumfie", "Noaks Ö" m.m 
Det flesta programmen som gick förr kan man titta på hur gammal man än blir. Det kan man inte göra med de som går nu. Det var bättre förr. Jag har hittat en del av programmen som jag älskade och köpt hem dem. Den senaste jag fick tag på var "Salve - en medeltidssaga" Det var en av mina absoluta favoriter när jag var liten. Jag har bestämt att när jag får barn ska jag visa massor av de programmen jag växte upp med! :>
 
 

F.T.W.W.W.

Sitter här och tittar på en ny intervju med Gerard Way. Han spelar upp en låt han har skrivit till Bandit (hans dotter) så fint. Längtar så himla mycket tills nästa skiva!
 
1 guld 4 silver och 3 brons blev det tills sist i OS. nära guld i både handbollen, fälttävlan och i triathlonet och en del 4:e platser! Well jag är nöjd i alla fall! Avslutningscermonin var så bra. När de visade en bit från konserten med Queen från Wembley Stadium på skärmen fick jag gåshud! ååh ♥
 
I går spenderade jag min dag hos Linnéa. Vi tog med oss lille Melvin och åkte ut till havet och solade. :>
 
 
 
Finaste Melvin!

We are the shadows screaming take us now

Nu har jag semester!
Jag har haft jättekul de här tre veckorna på jobbet! Det känns väldigt tråkigt att de redan är över samtidigt som det är skönt med semester! Ska (försöka) uppdatera bloggen lite oftare nu!
 
Jag har försökt följa OS så mycket jag kunnat sedan det började. 1 guld, 3 silver och 2 brons än så länge är helt okej tycker jag. Dock de där nedrans 4:e platserna är så fruktansvärt irriterande speciellt när det är så sjukt nära brons!
 
Jag har även skaffat instagram eftersom folk tyckte jag skulle göra det. "Diisenchanted" heter jag där.
Har också tumblr http://caatchmeififall.tumblr.com/ :>       
 
btw: Pierce the veil har släppt musikvideon till King for a day med Kellin Quinn som är en av mina favoritlåtar just nu! Kellins och Vics röster passar så bra ihop! Videon är helt awesome! ♥♥
 

RSS 2.0