Crappy new year

Då är det bara 9 timmar kvar av detta året. 2012 hade sina få höjdpunkter annars var det ett äckel år precis som de flesta åren innan. Som jag skrivit tidigare går tiden alldeles för fort. Jag önskar man kunde sakta ner tiden så man hann njuta av de få bra sakerna i livet och inte behöva stressa för allt som man måste hinna med innan det är försent. Jag har bestämt att jag ska försöka tänka lite mer positivt 2013. Det säger jag i för sig till mig själv varje år och hur mycket jag än försöker så blir jag alltid besviken.
 
pretty much:
December 2009: oh but maybe 2010 will be my year;
December 2010: oh but maybe 2011 will be my year;
December 2011: oh but maybe 2012 will be my year;
December 2012: oh but maybe 2013 will be my year
 
Is happiness too much to ask for? I've been waiting for years
but it never happens maybe I don't deserve it.
 
Nyårslöften: Ja det där med nyårslöften...
Jag har nästan samma det varje år men jag lyckas aldrig hålla dem, men jag skriver upp dem i alla fall för detta året ska jag fan lyckas!
 
* Minska på sockret och äta nyttigare!
* Försöka motionera/träna på något sätt minst 1 gång i veckan!
* Skaffa körkort.
* Tänka mer positivt.
* Tatuera mig igen.
* Flytta hemifrån (detta blir extra svårt eftersom jag ska börja plugga och kommer inte ha mycket pengar)
* Gå på många konserter (musik gör allt bättre)
* Sluta vara så förbannat dum i huvudet. yep
 
 
 
 Well, Happy New Year everyone
 
 
   
   
   
   
   
   
 

"Det här är livet"

Jag måste göra ett inlägg och berätta om hur det var när jag tittade på Filip och Fredrik! Jag älskar dem! De sticker verkligen ut ur mängden. De vågar göra saker som andra inte skulle. Dem är sig sjävla och de är ärliga! Allting de gör är intressant och de har alltid något att säga. De kompletterar varandra så bra! När de inte är tillsammans blir det inte samma sak!
 
 
Jo Jag såg dem förra söndagen i Scandinavium. Det var nästan 4000 personer där. Det var så bra! Underhållande och roligt! 1 timme innan showen fick man titta på när de spelade inte sin podcast. Deras podcasts är väldigt bra. Man kan lyssna på dem här! Själva showen var helt awesome. Det sjöng, visade bilder, berättade historier och hela showen gick ut på att vi tillsammans med vi i publiken tillsammans med dem skulle komma på en ny slogan för Göteborg med något som var typiskt för oss Göteborgare. Det blev tillslut  "Göteborg - låt stå änna" Så bäst haha! Det var längesedan jag skrattade så mycket! Helt underbart!
 
Åh hittade ett klipp när de sjöng "Om du lämnade mig nu!" Ljudet är jättebra men det är filmat ganska långt ifrån, men man ser ändå bildspelet haha!
 
 
Jag skrev till Fredrik och Filip på twitter och tackade dem för kvällen och Fredrik svarade. Det gjorde hela min dag! :D

Never let them take the light behind your eyes.

My Chemical Romance har börjat släppa låtar från deras scrapped album - "Conventional Weapons". Jag har tyckt om alla låtar än så länge. Jag är så glad att det beslutade sig för att släppa dem i alla fall. Denna veckan släpptes två nya låtar och den ena heter "The light behind your eyes"  När jag lyssnade på den för första gången började jag gråta. Jag har väntat på en sån här låt från MCR så länge och när jag behöver den som mest är den plötsligt här. Denna låten har verkligen berört mig. Även om det bara gått några dagar så betyder den jättemycket. Jag får fan gåshud varenda gång. Jag älskar detta bandet så oerhört mycket! Jag är så glad att dem finns i mitt liv! ♥♥
 
Be strong, and hold my hand.
Time becomes for us, you’ll understand.
We’ll say goodbye today,
And we’re sorry how it ends this way
If you promise not to cry,
Then I'll tell you just what I would say.

If I could be with you tonight,
I would sing you to sleep,
Never let them take the light behind your eyes.
If I fail and lose this fight,
Never fade in the dark
Just remember that you will always burn as bright.

Sometimes we must grow stronger
And, you can’t be stronger in the dark.
When I’m here, no longer,
You must be stronger 
 
 

Home is now behind you, the world is ahead.

Vaknade i morse och tittade ut igenom fönstret och såg att snön håller på att smälta bort! Yay! Det får gärna vara snö på julafton men annars hoppas jag den försvinner helt! Hela familjen (mest mamma) har julpyntat hela lägenheten och det blev faktiskt riktigt fint!
 
Jo, jag såg Hobbit i torsdags och asdfghjkl den var så himla bra. Jag hade gåshud under typ halva filmen och den fick till och med att gråta vid två tillfällen! Jag vill se den igen snart! Nu är det bara 361 dagar till "The Hobbit: The Desolation of Smaug"
 
Nu ska jag städa och duscha sedan ska jag, syster och Fanny se Filip och Fredrik. De har varit mina "idoler" sedan 2004-2005 nån gång! Det ska blir så kul att se va de hittar på för något skoj. :D
 
 
 
 
 

Twilight

Var på bio igår med syster och Fanny! Vi såg "Breaking Dawn part 2." Många har sakt att filmen är jättebra men jag hade inte höga förväntningar på den eftersom första delen var sjukt långtråkig framtill de sista 15 minuterna! Tyckte denna filmen var lite som den första delen fast lite bättre. Den var så långtråkig fram till sista halvtimmen då var den faktiskt riktigt bra. Åh och när jag såg Lee Pace blev jag glad!
Jag älskade twilight när den första filmen kom ut 2008 men nu har jag typ blivit anti allt som har med twilight att göra (böckerna är okej)! Jag älskar dock Robet Pattinson! He's hilarious!
 
 
 
Millions of Twilight fans, they cannot wait to see this, it’s almost heartbreaking because they don’t want it to be over. 
 
 

I'm married to the music, for better or for worse

Hey! Jag har precis fått i mig lite mat. Fick ett migränanfall på jobbet idag så fick gå hem. Det är inte det lättaste att ta sig hem när man har så ont i huvudet och mår illa + att folk stirrade eftersom jag grät. Mamma kom och hämtade mig halvägs hem! Sov i 3 timmar och nu mår jag bättre. Har fortfarande huvudvärk och mamma tror att jag har haft mycket omkring mig just nu och stressat för mycket så hon tyckter att jag ska vara hemma i morgon men jag får se. Det är tur att jag bara brukar få det 2 gånger om året för det är hemskt!
 
Tips på bra låtar som jag lyssar mycket på just nu!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Loser

December: Jag har kollat på julkalendern. Jag älskade verkligen greveholm när jag var liten och det jag gör det fortfarande. Jag blev både glad och fundersam när jag hörde att det skulle göra en uppföljare! Jag måste säga att första avsnittet var helt okej. Jag hoppas att det blir ännu bättre sedan. Älskar att de har samma musik plus att många av skådespelarna från den första "versionen" är med!
 
I torsdag fixade jag biljetter till Robbie Williams på Ullevi i sommar. Jag och min syster har väntat så länge på att han ska komma hit! Åh det ska bli så kul!
 
 
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jag blir så jävla arg på mig själv. Jag är så patetisk. Cheer the fuck up already
INHALE-EXHALE-REPEAT 
               
 
 

RSS 2.0