Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Måste tipsa om Kents nya låt "999". Den är så sjukt bra. Längtar tills den nya skivan kommer ut.

Ifuckinghatemyself

Dag 2: Mina mål/drömmar/önskningar.

Jag gillar egentligen inte att prata om framtiden eftersom man aldrig vet hur den blir och just nu känns allt hopplöst men sak jag hoppas jag verkligen. Jag vill vara lycklig och frisk och jag vill att min familj och mina vänner mår bra.

 • Ta mig igenom varje dag.
 • Flytta hemifrån. (fast jag vill fortfarande bo nära min familj)
 • Träffa My Chemical Romance och tacka dem för allt som de har gjort. Dock skulle jag nog aldrig våga göra de även om jag så gärna vill. Jag vill se dem live massa gånger till också.
 • Vill se You Me At Six, Sleeping With Sirens, Panic! At The Disco, The Used, Wakey Wakey, Demi Lovato, Canterbury, Leathermouth och massa mer band liv. Hoppas även att Finch återförenas så jag får se dem live också.
 • Jag vill få gjort mina tatueringar som jag har planerat.
 • Just nu är jag vikarie på en jättebra förskola, men jag vill komma på in högskolan så jag kan få ett fast jobb. Jobba med barn har jag alltid velat eftersom jag älskar barn och man får röra sig mycket. Skulle aldrig kunna sitta på ett kontor hela dagarna. Man lär sig även nya grejer varje dag.
 • Jag hoppas att jag kan hjälpa andra människor på något sätt.
 • Jag vill resa utomlands igen.
 • Hitta någon som gör mig lycklig och behandlar mig bra.
 • Få 2 eller 3 barn.
 • Jag vill må bättre.
 • Ta mig tid att träna minst 2 gånger i veckan och äta nyttigare
Har säkert massa fler som jag inte kommer på nu men jag fyller på om jag kommer på fler!


I don't really know where the world is but I miss it now

Jag har beslutat mig att göra en sån där 30 dagars lista dock kommer min ta mer än 30 dagar eftersom jag inte kan blogga varje dag men ska försöka göra 2 stycken i veckan i alla fall! :)

Dag 1. Lite fakta om mig.

 1. Jag är mörkrädd.
 2. Jag är beroende av musik, tv-serier och min familj.
 3. Jag är rädd för framtiden.
 4. Jag gillar att vara ensam men jag hatar att känna mig ensam.
 5. Jag älskar att pyssla med mitt rum.
 6. Jag har sämst självförtroende.
 7. Jag älskar Lila.
 8. Jag har bara varit kär en gång i mitt liv.
 9. Jag gillar oftast djur mer än vad jag gillar människor eftersom som människor är så dumma i huvudet ibland.
 10. Jag gillar inte Coca Cola.
 11. Jag har sjukt svårt att släppa in folk i mitt liv eftersom jag är rädd att dem ska lämna mig på ett eller annat sätt.
 12. Jag har även väldigt svårt att lita på folk.
 13. Jag har socialfobi.
 14. Jag är sockerberoende och försöker bli av med det.
 15. Jag hatar att förlora.

"You can never stop running ever, Just don't stop running" - Gerard Way 18/3-11

Blir två inlägg idag!

Idag är det exakt 1 år sedan jag såg My Chemical Romance live för första gången! Tiden har gått så fort fast på samma gång så känns det så sjukt längesedan. Jag har fått en slags blackout och kommer inte ihåg så mycket mer än små stunder, men jag minns att jag var lycklig. Den känslan känner jag sällan. Jag var ju näraatt jag missa dem eftersom jag skadade handen och var tvungen att opereras, men jag kom iväg ändå. Åh vad jag saknar den dagen/kvällen så mycket. Det känns fortfarande så surrealistiskt. Lyckan man kände att få stå där längst fram å bara skrika sig hes. Känslan att få se sina hjältar live för första gången. Det går inte att beskriva. Best day ever! Jag önskade dock att Bob (världens bästa trummis) fortfarande hade vart kvar i bandet så jag hade få se honom live också!


Så mycket kärlek!När Gerard tystnar och alla sjunger med åååh!


BOB!

Keep breathing, 'til you feel something

Denna veckan har varit värdelös. Typ allt har gått fel. Känner att jag börjar bli sjuk också. Vill inte!!!

Har jobbat hela veckan. Trivs så bra på det stället jag är på nu. Har vart där i 7 måndader nu och kommer i alla fall vara där fram till sommaren! Alla är så snälla mot mig. Visst det kan vara väldigt jobbigt och stressigt men det får man tåla när man jobbar med barn haha!

I onsdags var det 6 år sedan min älskade pappa dog. Jag saknar honom så mycket. Det gör ont i mig när jag tänker på att han aldrig kommer få sig mig och mina syskon växa upp. Att han aldrig kommer få se sina barnbarn. Livet är så orättvist. Han kunde alltid göra mig glad även fast jag var arg, sur eller ledsen. Jag skulle göra vad som helst för att få honom tillbaka. Hoppas du har det bra vad du än är min hjälte!  ♥

I torsdags var jag, min lillasyster och hennes pojkvän i stan och shoppade lite. Jag å Linda köpte varsin cykel. Hon en svart och jag en lila. Så från och med nu ska jag cykla till jobbet och hon till skolan. Vi är så trötta på att bussen ALLTID är mellan 2- 10 min sen på morgon. Visst det är okej om den är sen nån gång ibland men varje dag är inte okej. Så är det någorlunda väder så cyklar jag!

Tigrar är så vackra!If it looks like I’m laughing I’m really just asking to leave

Jag är sämst på att uppdatera. Well, jag skyller på att jag jobbar och jag är trött plus att jag inte har något att skriva om.

Spenderade fredagen med världens bästa Lillen och Mirre. Lillen hade mig sig lilla Melvin. Det är hennes söta hund. Vi tittade på film och åt godis.
Lördagen var det myskväll med familjen + Lukas och Göran. Vi åt fajitas och tittade på melodifestivalen. Jag tycker faktiskt inte om melodifestivalen. Dels för att det är tråkigt och dels för att jag alltid blir besviken på att låtarna jag vill aldrig vinner undantag för 2004 och 2007. Jag har istället tittat på Gladiatorerna. Jag kände mig dock tvingad att titta på finalen. Detta året ville jag att Danny eller Ulrik skulle vinna men no. Jag tror säkert att det kan gå bra för Loreen men låten är för mig redan utjatad. Låten hon hade förra året var mycket bättre.

Idag har jag inte jag någonting alls. Tror jag ska gå och lägga mig om en stund och lyssna på lite musik och sen sova. Ska upp tidigt till jobbet i morgon.


Här är lille Melvin. Så söt. ♥

RSS 2.0