Dag 12: Favoritfilm

Jag älskar att titta på film. Mina favoriter just nu är:

 • Forrest Gump
 • The Lord Of The Rings Trilogy
 • Harry Potter
 • Life on the murder scene - en dokumentärfilm om mitt favoritband!
 • A Walk To Remember
 • Tuck Everlasting

Jag har egentligen massa mer filmer jag som tycker jättemycket om. Leonardo Dicaprio och Tom Hanks är mina favoritskådespelare så jag är väldigt förtjust i de flesta av deras filmer. I "Catch Me If You Can" spelar båda i. Helt awesome! Jag älskar även att gå på bio. De är bland det bästa som finns.

 

 


What if it never gets better?

I tell myself to be happy but I don't feel happy and when I try to change it, when I try to remember what being happy felt like, I can't. I don't feel joy. I don't feel inspired. I just feel numb.


Dag 11: En bild tagen av mig

Denna bilden är tagen i Jönköping för ungefär 2 år sedan. Det är inte världens bästa bild men jag gillar den. För mig symboliserar den sommar och frihet. Jag är ingen person som tar mycket bilder men jag tycker det är kul att fotografera plus att det är bra att ta mycket bilder så man kan blicka tillbaka på dem när man är äldre!

 


Jag är så glad över sommarvärmen som är här. Har längtat så mycket under hela vintern. Jag är jobbar 1 månad till sen är jag ledig i 2 veckor! Ska bli så härligt även om jag trivs så bra på jobbet. :)


Dag 10: Husdjur

Sorry för den dåliga uppdateringen!

Jag har bara haft ett husdjur i hela mitt liv. Pappa var pälsallergisk så från början ville varken mamma eller pappa inte ha något djur, men 2005 ångrade de sig (eller mamma iaf) och vi skaffade en katt som hette Tissan! Det roliga var att Pappa sa innan till oss att han kommer inte ta hand om katten alls. Han förstod inte hur mycket han skulle tycka om henne. Han var typ den som brydde sig om henne mest och Tissan gillade pappa mest. Pappa dog ungefär 6 månader efter vi skaffade Tissan och hon sprang just runt och jamade och letade efter honom i kanske 1 månad efter. Fy va hemskt det var.

Det visade sig att efter vi haft Tissan ett tag att jag också var pälsallergisk. Jag brydde faktiskt mig inte om det. Jag blev faktiskt lite immun emot henne. Jag var mycket mer allergisk mot mina kompisars djur. Tissan var typ bland det bästa i mitt liv. Det är svårt att förklara men har man inte haft ett husdjur förstår man inte riktigt hur mycket dem betyder. Hon sov alltid hos mig. Hon ville ofta sova vid mitt ansikte men hon kände av att jag hade lite svårt att andas i bland och då la hon sig längst ner i sängen. Världensbästakatt♥

2008 var det året Tissan var tvungen att avlivas. Vi kunde tyvärr inte ha kvar henne för vi hade flyttat till en lägenhet. Vi försökte få henne att bo hos farmor men det gick inte för hon blev aggressiv. Vi tog henne tillbaka till lägenheten men man såg att hon var olycklig. Hon var jätteaggressiv mot alla människor utan oss i familjen. Jag tror att hon va rädd att vi skulle ge bort henne till någon annan. Vi ringde och rådfrågade "blåstjärnan" och de tyckte att det bästa var att avliva henne även fast vi verkligen inte ville de. Jag saknar henne fortfarande jättemycket!

Jag skulle vilja ha en Hund och en katt när jag flyttar hemifrån!

edit:
Vi hade en katt som hette Skropan i 2 dagar men vi kunde inte ha kvar henne för Tissan gillade inte henne och hon hade inte varit med sin mamma tilläckligt länge. Hon jamade och var jättejobbig så fick lämna tillbaka henne. Det var jättetråkigt men det var så det fick bli.


Världens finaste katt! <3


Dag 9: Någonstans jag vill åka

Vi reser sällan i vår familj och om vi gör det så blir det i Sverige vilket jag oftast inte har några problem med eftersom jag tycker om att vara hemma! (förrutom på vintern.)
Om jag skulle välja en plats att åka till skulle jag enkelt välja Hawaii. Jag har alltid sedan jag varit liten velat åka dit. Jag vet faktiskt inte riktigt varför men det verkar vara himla fint och mysigt där.

Titta bara på denna bilden! ♥Fick veta förra veckan att Mindless Self Indulgence kommer hit den 4 november!
Jag lääängtar fast det är ett tag kvar.
Jag upptäckte dem när bassisten i bandet Lyn-z blev tillsammans med sångaren i
mitt favoritband! Fast jag fastnade inte för dem förrän 2009/2010, men jag är glad att jag hittade dem.
De är så där konstiga och udda vilket jag gillar! :)
I LIKE MY COFFEE BLACK, JUST LIKE MY METAL!Dag 8: Favoritserie

Jag ÄLSKAR verkligen att följa serier. Vissa säger att jag följer alldeles för många but I don't care. Det här med att välja en favoritserie går inte. Jag har 7 stycken favoritserier just nu! Jag rekommenderar er att följa allihopa!

 • Lost
 • How I met your mother
 • Bones
 • Once upon a time
 • Tru calling
 • The O.C
 • Pushing Daisies

Jag har en tendens att följa serier som blir nerlagda för fort. Tru calling och Pushing Daisies slutade båda mitt i säsong 2. Hatar verkligen sånt. Båda är sjukt bra och väldigt annorlunda vilket jag gillar. Lost och The O.C är också nerlagda men det slutade ändå på ett bra sätt och höll inte på alldels för länge som vissa serier gör som verkligen inte borde de.

Av dem som jag har skrivit är nog "How I met your mother" den som jag gillar mest just nu. När jag började titta för 3/4 års sedan visste jag inte hur mycket jag skulle tycka om de. Jag har ganska svårt för komediserier. HIMYM, Vänner och Scrubs är nog dem ända jag kollar på. Ni som aldrig har sett HIMYM borde verkligen göra de!!! Den har allt en serie ska ha.Ted och Robin är mitt OTP (One True Pairing) just nu. Jag är ganska säker
på att dem inte är endgame men jag hoppas verkligen de! I will go down with this ship!
RSS 2.0