'Bara Dårar Rusar In'

 
 
Ibland är en lögn det finaste man har 

Bio Bio Bio

Helt sjukt att det redan är den 18:e december och att året snart är slut. Det känns skönt att alla julklappar förrutom en är klara. Jag ska fixa den sista i morgon.
 
I söndags var jag och syster hos farmor och bakade tunnbröd och hon bjöd även på mat. Bröden blev jättegoda och dem är typ redan slut.
 
Jag har var på bio två gånger den senaste veckan! Jag såg 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' i fredags. Åh den var så himla bra. Jag älskar verkligen de här filmerna. Vill gå och se den igen. Längtar verkligens tills sista delen kommer ut om ett år.
Jag var även och tittade på 'The Hunger Games: Catching Fire' igår. Den var också riktigt bra. Min syster kände sig lite illa till mods efteråt och jag kan hålla med henne. Den är verkligen hemsk. En nation 'Panem' som består av 12 fattiga distikt och en "huvudstad' som har väldigt gott ställt. Varje år tvingas 2 personer 12-18 år i varje distrikt döda varandra i ett spel som straff för att några försökte revoltera för länge sedan. Detta sänds live i hela nationen och man måste titta på det. Spelet slutar inte förrän en vinnare koras. Innan de släpps ner på arenan så ska de stylas, intervjuas och tränas. Vilket är hemskt. De ska le och var glada typ. Detta är uppföljaren och I denna filmen  tvingas två av de som vunnit under tidigare år att tävla från varje distrikt och folket i distrikten blir behandlade som piss. Usch jag grät flera gånger under denna filmen.

OtursOlga

Just nu ligger jag i min säng och lyssnar på musik. Jag lyssnar mest på Bring Me The Horizon och Pierce The Veil eftersom JAG SKA TILL STOCKHOLM PÅ TORSDAG Å SE DEM! WOHO!!
 
Förra helgen var min storasyster och hälsade på oss. Det var jättemysigt. När jag och mamma körde hem henne passade vi på att hälsa på hennes fyra hundar. Så himla goa å söta!
 
Jag har även köpt mig ett busskort. Detta bestämde jag efter jag ramlade med cykeln när jag skulle hem från jobbet förra tisdagen. Jag slog upp mina knän ordentligt och mamma tyckte att jag skulle åka till jourläkaren. De tvättade rent det och plåstrade in såret. Jag fick vara hemma från jobbet i två dagar för att jag knappt kunde gå. Jag har fortfarande väldigt ont i ena benet. ugh -__-
 
well måste sova nu om jag ska orka jobba imorgon bye
 
 
 

RSS 2.0