Rhythm In My Soul (Heroin)

Den här låten har jag på repeat nu! Jag älskar verkligen Jonny's röst. Han är så talangfull. Hans röst är lika bra live som på skiva om inte ännu bättre. Efter låten säger han med tårar: "You just don't understand how happy I am to be alive, I love you guys" Han har nämligen haft stora drogproblem under en lång tid men har varit på rehab och han verkar må mycket bättre nu. Jag är så glad för hans skull.
Jonny var för övrigt sångare i ett band som jag lyssnar ganska mycket på "Emarosa" Check 'em out!
 
 
Cold sweat, goosebumps
My insomnia has come out to play
My depression's at the door
Suicidal tendencies, they're begging for more

Robbie Williams ♥

I lördags var jag och såg Robbie Williams. Jag har väntat i 7 år på att han ska komma hit och det var verkligen värt väntan. Vi kom dit precis när Olle Murs började spela. Han var väldigt bra och gullig haha. Vi såg dock nästan ingenting förrutom på den stora bilden! Innan Robbie skulle spela så gick vi längre fram. Vi hade fått ett prenium armband innan så vi fick gå in på ett speciellt område där det var mycket plats så vi såg mycket bättre. Det var en jättebra kväll! Han är så underhållande, rolig och sjuuukt bra!
 
 
 
Låten han startade med. Så grym entré!!!
 
 Låten han avslutade med. Jag hade gåshud under hela låten! Hans röst är så bra! Synd att han som spelade in inte fick med de sista minuterna när alla 61 000 fick sjunga angels acoustic! Det var helt magiskt.

Death is certain, Life is not

Jag måste tipsa om en serie som jag såg klart för några dagar sedan, "Oz"
Det är en lite äldre serie som gick mellan 1997-2003. Det är nog en av de brutalaste serier jag sett. Den utspelar sig i ett fängelse och det är mord, misshandel, droger, våldtäkter hela tiden och rivaliteter mellan olika gäng. Efter första avsnittet så tyckte jag att det var okej men jag kände inte "wow" men jag forsatte ändå och fastnade helt. Den blev bara bättre och bättre. Det är verkligen en jättebra serie: Brutal, realistisk, sorglig, fin, hemsk och stark. Jag såg klart alla 56 avsnitt på mindre än två veckor haha!
 
 
De sa väldigt mycket bra saker i serien men detta är mitt absoluta favoritcitat! Det är verkligen sant! Lyckan är omtålig.
 

Twenty two years young but I feel old

Jag har inte bloggat på länge (förrutom det snabba inlägget för några dagar sedan) eftersom det har hänt saker runt omkring men nu är jag här igen. Kan inte lova att jag kommer blogga oftare men jag ska försöka.
 
Så ännu en födelsdedag har passerat och nu är man alltså 22. Jag mår illa bara av tanken. Jag hatar att fylla år. Jag känner mig så gammal och misslyckad. Har inte gillat att fylla år sedan jag liten. Tur att man har fina vänner/familj, arbetskollegor och barn som gjorde dagen bättre och fick mig att må bättre.
Jag och mina vänner åt på Jensen's Bøfhus för första gången (för mig). Jag beställde en stor dricka och den var verkligen som en vas haha. Jag var tvungen att använda båda händerna när jag skulle dricka. Vi skrattade länge åt det.
 
Träffade finaste Älly i tordags och vi åt lite mat och sedan gick vi till glasscafét!
Jag köpte även en lila klänning av henne!
 
Nu jobbar jag bara 1 vecka till sedan har jag semester i 3 veckor. Ska bli underbart. Jag har det bästa jobbet men man behöver verkligen en paus ifrån det ibland å bara ta det lugnt.
 
Den sjukt stora drickan jag fick! (Den såg större ut i verkligheten.)
 
 
 

-

Världens bästa Håkan!
 

RSS 2.0