Midsommar!

25 juni: Nu har jag bara ett litet tag kvar innan jag får semester! Den 12 juli jobbar jag sista dagen. Jag längtar verkligen efter semestern nu! Ska bli så skönt!!
Jag hade en väldigt bra midsommar iår. Eftersom ingen i min familj var hemma åkte jag och Mirre hem till hennes mamma och firade med Mirres släkt! Det var god mat och efter maten hade vi tävlingar. Det var kul! Jag och Mirre åkte sedan hem till Lillen som hade fest. Det var helt okej där dock var en del helt borta! Vi gick hem kom hem vid 3 tiden. Till frukost bjöd Mirres farmor på nygräddade våfflor, mums!
 
Well, nu ska jag sova! Ska upp och jobba sedan ska jag in till stan och äta middag med mina kompisar eftersom jag fyller år imorgon!
 
 
 
 
 
 

Liseberg

Hey!
Ännu en vecka har gått! Förra måndagen hade vi avslutning för de äldre barnen som ska börja i förskoleklass. Det känns lite ledsamt. De hade cirkus för alla föräldrarna. Det var så fint och dem var så duktiga! Jag hann inte vara kvar hela tiden för jag skulle gå på bio med syster innan hon skulle åka iväg! Hon kommer inte hem förrän den 28 juni! Hon är just nu ledare på ett konfirmationsläger! I miss her!
 
Barnen hade målat såna fina Cirkus-biljetter! :>
 
*
 
I lördags var jag på Liseberg med Lillen, Mirre, Isac, Dan, Johan och Kristoffer! Det var jättekul! Lillen och Mirre var tvungna att gå vid 18 tiden för att dem skulle på en spelning, men vi andra va kvar! Det började regna senare men vi köpte såna där regnskydd och åkte massa grejer ändå! Vi avslutade kvällen med att åka balder i spöregn. Det kändes som man fick hagel på sig men det var så sjukt kul!
 
Jag, Isac, Lillen och Mirre när vi åkte flumride! När jag har åkt den förrut har jag knappt fått vatten på mig men denna gången var alla helt genomblöta haha
 
 
 Chai Latte! Nom Nom Nom
 

“Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light”

Har sovit sämst i natt. Grannjävlen spelade musik fram till klockan 3. Det dunkade i hela lägenheten. Han sänkte efter ett tag men det var ändå så högt att jag inte kunde sova. :@
 
Har fått väldigt många komplimanger nu de senaste från folk som tycker jag har en fin hårfärg! Den är nästan uttvättad fast färgen har fortfarande kvar sin glans. Jag gillar den verkligen och ska nog fortsätta med den. Den är typ plommonfärgad. Har ingen bild på håret dels eftersom det är så svårt att få en bra bild på det för det blir aldrig den färgen det är, plus att jag nästan aldrig tar kort på mig själv!
 
I torsdag gick jag upp tidigt för jag hade en tid hos läkaren. Direkt efter så åkte jag in till stan där jag träffade Nike. Hon bor i Stockholm men var här för att se Håkan Hellström. Vi träffades på MCR-träffen i Stockholm för snart 2 år sedan. Hon hade mig sig ett halsband till mig som jag hade "beställt". Det var väldigt kul att träffa henne igen. Efteråt tog jag spårvagnen till Mirre som hade fixat ett helt fruktfat, så gott!! Jag var tvungen att åka hem sedan eftersom min bror ville ha hjälp med en sak!
 
Nu sitter jag här och har lite beslutsångest. Jag har typ 200 posters/bilder på väggarna. 80% av dem är MCR. Jag funderar på att ta ner nästan allt. Jag ska ha kvar en del MCR posters. Jag får se hur det blir för jag har så svårt att slänga grejer men jag behöver en förändring.
 
Halsbandet jag fick av Nike! Bandet är inte rosa utan lila! Jag har velat ha ett "deathly hallow" halsband jättelänge och nu äntligen har jag ett! :>

Proud

I torsdags hade jag en bra dag! Jag jobbade 6.30 - 14.00 sedan gick jag ner till skolan. Det var sista dagen så vi skulle får reda på våra betyg och få tillbaka våra nationella. Jag var så sjukt nervös. Jag har kämpat för att ta mig igenom denna terminen. Jag har haft så svårt att koncentrera mig och har inprincip gjort alla uppgifter kvällen innan de skulle vara klara, vilket är så dumt för jag blir så stressad att jag typ stänger av för att det blir för mycket. Jag fick i alla fall gjort alla uppgifter vilket jag är glad för.
Först fick vi tillbaka nationella och det såg ut såhär:
 
Speaking: B
Listening/Reading: D+
Writing: A
All together: C+

Jag trodde helt seriöst att det skulle gå mycket sämre. Alltså jag satt i shock och höll på att börja gråta när jag såg att jag fick AWriting. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det. När jag gjorde Writing sist på gymnasiet fick jag G- å det var i Engelska A. Snacka om förbättring. Jag tycker inte ens min Engelska är så värst bra. Listening gick inte så bra men Reading gick bättre och gjorde att betyget höjdes eftersom dem sätts ihop. Jag är nöjd med Speaking. För det är det jag har kämpat mest med p.g.a min sociala fobi. Jag är verkligen helnöjd med mitt nationella.
 
Sedan var det dags för mitt betyg i kursen. Jag fick B. Jag är sååååå nöjd och glad och jag är nog för första gången riktigt stolt över mig själv. :'>
 
*
 
En liten tråkigt nyhet jag fick reda på igår!
Matt Smith lämnar Doctor Who. Eleven's regenerating! Detta kommer ske i julspecial avsnittet detta året. Vilket är precis vad jag och min bror förutspådde. Det känns jättetråkigt och jag kommer sakna honom men samtidigt ska det bli spännande och se vem som blir den nya "Doktorn"
(Ni som läser detta och inte har sett "Doctor Who" fattar nog ingenting haha)
 
 

RSS 2.0