,

 Detta är så jävla bra!
Miley har en väldigt bra röst och den passar verkligen denna låten perfekt!

Carry On My Wayward Son

Nu tänkte jag tipsa om en jättebra serie igen! Supernatural!
Jag började titta lite på den här serien redan när den visades på SVT för många år sedan! Vet inte varför jag inte riktigt fortsatte att titta efter säsong 1 men i Juni jag beslutade mig för att börja från början igen efter jag sett massa gifs på tumblr. Den här har blivit en av mina favoritserier! Serien har precis börjat på en 9:onde säsong så det är ganska många säsonger att titta på men det är helt klart värt det.
 
Sammanfattning om serien:
After their mother's death in a suspicious fire that burns down their house, Sam and Dean Winchester live a life on the road with their father as they grow up. Years pass, and the boys team up to find their father, John, who goes missing on a hunting trip. However, their father is not a typical hunter: he hunts supernatural creatures like ghosts, vampires, and spirits, and he's trained his sons to do the same. Along the way, Sam and Dean save innocent people, fight creatures and ghosts, and collect clues to their father's whereabouts
 
Det som jag tycker är det bästa med denna serien är att det kan gå från ett helt seriöst avsnitt till ett avsnitt som man bara sitter och skrattar åt! Det är en spännande serie som det händer mycket saker i. Jag vill inte avslöja så mycket men you will CRY and it will HURT........ a lot!!!
 
 Här är en person som har gjort en trailer för första säsongen!

“The flower that follows the sun does so even in cloudy days.”

Just nu ligger jag i min säng och tittar på serier och har gjort sedan jag vaknade vid 8. Skulle egentligen ha jobbat men när jag kom hem igår vid 14 fick jag sjukt ont i magen och det har fortfarande inte gått över. Tror att det var maten jag åt igår och att det var något som jag inte tålde. :(
 
Vi var ute i skogen med dem lite större barnen igår. Det var jättemysigt och så härligt väder. Det är skönt att komma iväg lite. Vi brukar gå varannan vecka. Denna gången gick vi runt sjön och matade ankorna med bröd, åt frukt och sedan kollade vi lite på olika fågelholkar.
 
 
Vi hittade det här svävande lövet!  :>
 
 
 

#IntresseklubbenAntecknar

Tänkte skriva lite om vad jag gjorde förra veckan! 
 
Måndag: Mamma och Mormor hämtade mig efter jobbet. Vi hämtade upp bror och så åkte vi till hem till farmor. Där mötte vi syster, Lukas och Göran. Vi firade min syster som skulle fylla 19 på torsdagen. Det var jättemysigt och jag hade jättekul!
Tisdag: Jag hann precis komma hem från jobbet innan det var dags att åka till Ikea. Jag köpte lite grejer som kan vara bra att ha när jag flyttar hemifrån. Vi köpte även present till Syster!
Onsdag: Jag jobbade från 6-14 och sen hade jag ett ärende från klockan 14.30 till 16.30 när jag kom hem ville jag bara sova men jag skulle iväg på en visning av en lägenhet! Jag var nr 5 i kön av dem som skulle titta på lägenheten så det andra hade förtur om det ville ha den. Det var en fin lägenhet men det var några grejer som var lite mindre bra. Jag saknande verkligen en balkong så jag tackade nej. (Ja, jag är lite väl kräsen kanske.)
Tordag: Jag skulle engentligen iväg men jag hade så ont i ryggen att jag bara låg i sängen från att jag kom hem från jobbet tills att jag skulle sova!
 
Smörgåstårtan vi fick hos farmor!

Tjo!

Denna veckan har jag haft fullt upp! Har nästan inte haft nån tid att sitta framför datorn förrutom nu i helgen. Jag jobbar även för fullt. Var helt slut i fredags. Jag sträckte min rygg i onsdags. Både Torsdagen och Fredagen hade jag jätteont. Det som var jobbigaste var att det gjorde ont när jag andades. Varken tabletter, salva eller massage har hjälpt! Borde kanske inte ha jobbat dem dagarna men men. Nu börjar det äntligen göra mindre ont och jag hoppas att det har gått över helt tills imorgon. Well ska fixa lite inför jobbet men ska försöka göra ett inlägg imorgon.
 
 
  haha detta är så himla roligt. Filip får testa hur det känns att föda barn!

RSS 2.0