2001 ∞ 2013

 
 
“If this band becomes the biggest thing under the sun or ends tomorrow, it’ll have been exciting nonetheless. When this band is done I want to be remembered not as a band that rocked or was huge, but one that made a difference to individuals. — Gerard Way.
 
 
Jag vet inte riktigt var jag ska börja. Jag har gråtit så mycket att jag knappt har några tårar kvar. My Chemical Romance har splittrats. Det känns lite ironsikt eftersom jag i förra inlägget skrev att jag hoppades på att de skulle komma hit snart igen. Först ville jag inte riktigt förstå det. Det var i natt när jag läste Gerards text som jag faktiskt insåg att det var sant. Förstod att det MCR inte längre fanns.
Han hade skrivit så fint. Tårarna bara rann när jag läste det men efteråt kände jag mig lite lättad. Jag förstår så mycket bättre nu. Jag vill faktiskt bandets bästa och jag vill att att dem ska vara lyckliga! Hade de fortsatt så som Gerard mådde i slutet hade det tillslut inte fungerat och det hade inte känts rätt alls. Jag vill aldrig någonsin att någon av dem ska må dåligt.
 
Jag satt och lyssnade på min favoritlåt förrut. Låten släpptes i december förra året och när man läser texten känns det verkligen som ett hejdå!
 
 
 
Det gör så himla ont. Det känns som om jag har förlorat en vän.
Folk som säger att det bara är ett band. Sluta, ni förstår verkligen inte. De var så mycket mer än ett band för mig. MCR har varit en del av mitt liv i 8 år och nu är det över. De har hjälpt mig så mycket genom dessa åren att jag faktiskt inte vet var jag skulle vara idag om jag inte hade haft dem i mitt liv. Det fanns alltid där när ingen annan gjorde det. Jag har lärt mig så mycket av dem. Dem gav mig hopp och för det är jag dem evigt tacksam! De kommer alltid att vara mina hjältar!
 
Jag är så himla glad att jag fick chansen att se dem live. Om jag inte hade fått göra det hade jag mått så mycket sämre än vad jag gör just nu. Jad lider med alla som inte fick göra det.
 
 
Det var ett stycke från Gerards text som träffade mig!
 
In closing, I want to thank every single fan. I have learned from you, maybe more than you think you’ve learned from me. My only regret is that I am awful with names and bad with goodbyes. But I never forget a face, or a feeling- and that is what I have left from all of you.
I feel Love.

Since I am bad with goodbyes. I refuse to let this be one. But I will leave you with one last thing-

My Chemical Romance is done. But it can never die.
It is alive in me, in the guys, and it is alive inside all of you.
I always knew that, and I think you did too.

Because it is not a band-
it is an idea.

Love,
Gerard
 
Även om My Chemical Romance inte längre finns så lever bandet kvar inom oss. Det kommer ALLTID att finnas med mig och alla andra. Inget band kommer någonsin betyda så mycket som MCR gör för mig. Dem har faktiskt förändrat och hjälpt mitt och så många andras liv!
 
Vem vet om några kanske dem är tillbaka! Önsketänkande
 
 
 
(TILL MCR: Tack för allt! Tack för att ni alltid har funnits där för mig. Tack för musiken. Tack för att ni är dem ni är. Jag önskar er all lycka till i framtiden. Gone but never forgotten. So long and goodnight! Jag älskar er ♥ )
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0