Bio Bio Bio

Helt sjukt att det redan är den 18:e december och att året snart är slut. Det känns skönt att alla julklappar förrutom en är klara. Jag ska fixa den sista i morgon.
 
I söndags var jag och syster hos farmor och bakade tunnbröd och hon bjöd även på mat. Bröden blev jättegoda och dem är typ redan slut.
 
Jag har var på bio två gånger den senaste veckan! Jag såg 'The Hobbit: The Desolation of Smaug' i fredags. Åh den var så himla bra. Jag älskar verkligen de här filmerna. Vill gå och se den igen. Längtar verkligens tills sista delen kommer ut om ett år.
Jag var även och tittade på 'The Hunger Games: Catching Fire' igår. Den var också riktigt bra. Min syster kände sig lite illa till mods efteråt och jag kan hålla med henne. Den är verkligen hemsk. En nation 'Panem' som består av 12 fattiga distikt och en "huvudstad' som har väldigt gott ställt. Varje år tvingas 2 personer 12-18 år i varje distrikt döda varandra i ett spel som straff för att några försökte revoltera för länge sedan. Detta sänds live i hela nationen och man måste titta på det. Spelet slutar inte förrän en vinnare koras. Innan de släpps ner på arenan så ska de stylas, intervjuas och tränas. Vilket är hemskt. De ska le och var glada typ. Detta är uppföljaren och I denna filmen  tvingas två av de som vunnit under tidigare år att tävla från varje distrikt och folket i distrikten blir behandlade som piss. Usch jag grät flera gånger under denna filmen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0