I’m burning up a sun just to say goodbye.

 
NO, NOT OKAY! ಥ_ಥ
 
 One of the saddest things I've ever seen.
 
Började titta på Doctor Who för typ 2 månader sedan
ugh vad har jag gett mig in på? :(
 
 
 
 
 
  

Stockholm + The Used ♥

Jag kom hem från Stockholm igår kväll! Det var en väldigt bra helg!
Vi var framme vid 16.30 på lördagen och fick skynda oss till plattan eftersom vi skulle möta några av mina mcr-kompisar och käka mat! Det var så roligt att träffa dem igen men jag hatar att jag har sån socialfobi!
Efteråt gav vi oss av till Erik han som vi bodde hos och lämmnade våra grejer. Vi förfestade lite och drog ut med han och hans kompis.
Nästa dag tog vi det lugnt och sedan var det dags för The Used. Förbandet "Lower Than Atlantis" var jättebra live! The Used var helt jävla awesome! Åh det var så kul att äntligen få se dem live! Vill tillbaka! Fick inga jättebra bilder på dem eftersom det var svårt att ta kort när man inte är så lång plus att man knuffades runt haha!
 
"It's my opinion, that music is love. And while you're in here, at a rock show, I hope you can be brave enough to be your fucking self! This is the one place where we can leave all of our problems outside and forget about any troubles we have in the world... and just feel love of rock and roll!"Bert McCracken
 
Lower Than Atlantis

The Used ♥
 
                                                               ♥
 
 
 
 En video från när de kommer in på Scen! haha!

I really fucked it up this time didn't I, my dear?

Idag är det bara 1 månad tills "The Hobbit: An Unexpected Journey" har premiär! JAG LÄNGTAR SÅ MYCKET!!
 
 
dock måste man vänta 1 helt år tills del 2 kommer och åter ett halvår tills sista delen haha!
 
På lördag åker jag och mina två homies till Stockholm och kommer hem på måndag! Äntligen ska jag få se The Used!!!
 
 
"Mumford and sons" kommer till Stockholm i april nästa år! Jag vill så gärna se dem men biljetterna är redan slutsålda :''(
Jag hoppas verkligen att de kommer till Göteborg också! För er som inte har hört detta bandet förrut har missat något. Lyssna och njut!
 
  Kärlek!
 
 
 Så jävla bra live version! Får gåshud varje gång!
 
 ♥♥♥

Mindless Self Indulgence ♥

Heey!
Var ju och såg MSI i söndags och det var nog en av de bästa konserterna jag någonsin varit på! De var så sjukt jävla bra live! Underhållande och roligt. Jag kunde nästan inte somna när jag kom hem eftersom jag var så uppe i varv haha. Jag var tvungen att springa till bussen så hann inte stanna kvar och träffa bandet efteråt men det gör inte så mycket! Det var så kul att bara se dem live. Det ända negativa är att det var så lite folk. Det förtjänar så mycket bättre.
 
Mirre fick ta bilder medans jag hoppade omkring!
 
 

 
 
 
Jimmy ♥
 
 
Steve ♥
 
 Så vacker!
Lyn-z ♥

Torka aldrig tårar utan handskar

Jag måste tipsa er som inte har sett "Torka aldrig tårar utan handskar" att göra det på svtplay! Det är bland det bästa jag har sett på länge! Den är så fin, sorlig och väldigt hemsk! Den handlar om de homosexuella i Stockholm på 80-talet och om hur Benjamin och Rasmus träffas och blir kära men deras kärlekhistoria är ingen historia med lyckligt slut! Aids drabbar plötsligt Stocholm och en efter en tynar bort. Den är extremt välgjord. Det är den väldigt tanlangfulle Jonas Gardell som har skrivit böckerna som nu har blivit en tv-serie i tre delar! Allt i boken är baserat på riktiga händelser. Den är enligt mig och många andra ett riktigt mästerverk!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0