Proud

I torsdags hade jag en bra dag! Jag jobbade 6.30 - 14.00 sedan gick jag ner till skolan. Det var sista dagen så vi skulle får reda på våra betyg och få tillbaka våra nationella. Jag var så sjukt nervös. Jag har kämpat för att ta mig igenom denna terminen. Jag har haft så svårt att koncentrera mig och har inprincip gjort alla uppgifter kvällen innan de skulle vara klara, vilket är så dumt för jag blir så stressad att jag typ stänger av för att det blir för mycket. Jag fick i alla fall gjort alla uppgifter vilket jag är glad för.
Först fick vi tillbaka nationella och det såg ut såhär:
 
Speaking: B
Listening/Reading: D+
Writing: A
All together: C+

Jag trodde helt seriöst att det skulle gå mycket sämre. Alltså jag satt i shock och höll på att börja gråta när jag såg att jag fick AWriting. Jag kan fortfarande inte riktigt förstå det. När jag gjorde Writing sist på gymnasiet fick jag G- å det var i Engelska A. Snacka om förbättring. Jag tycker inte ens min Engelska är så värst bra. Listening gick inte så bra men Reading gick bättre och gjorde att betyget höjdes eftersom dem sätts ihop. Jag är nöjd med Speaking. För det är det jag har kämpat mest med p.g.a min sociala fobi. Jag är verkligen helnöjd med mitt nationella.
 
Sedan var det dags för mitt betyg i kursen. Jag fick B. Jag är sååååå nöjd och glad och jag är nog för första gången riktigt stolt över mig själv. :'>
 
*
 
En liten tråkigt nyhet jag fick reda på igår!
Matt Smith lämnar Doctor Who. Eleven's regenerating! Detta kommer ske i julspecial avsnittet detta året. Vilket är precis vad jag och min bror förutspådde. Det känns jättetråkigt och jag kommer sakna honom men samtidigt ska det bli spännande och se vem som blir den nya "Doktorn"
(Ni som läser detta och inte har sett "Doctor Who" fattar nog ingenting haha)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0