------------

Det var ett tag sedan jag gjorde ett inlägg och det har hänt en hel del! Det började med att jag fick beskedet att jag kommit in på Förskollärarlinjen den 8 januari. Jag blev glad men även lite ledsen för det betydde att jag skulle få lämmna alla underbara barn och arbetskollegor.
Jag började skolan den 20 januari men jag kände redan efter 1 vecka att det skulle bli svårt. Jag mådde tillslut väldigt dåligt och jag kände sån press hela tiden. I slutet av förra veckan tog jag beslutet att jag skulle hoppa av. Det var ändå ett svårt beslut för mig att ta för det kändes som att jag gjorde folk besvikna! Alla runt omkring tyckte dock att det bästa var att göra det som kändes rätt och bra för mig. Jag känner att jag har gjort rätt val. Det är inte rätt tid för mig just nu att gå i skolan nu. Jag kommer nog göra det nån gång i framtiden för jag tyckte det var väldigt intressant och vissa delar var roliga. Man lärde sig mycket på bara en månad (även om jag visste ganska mycket innan) och jag träffade trevliga personer! Jag är dock besviken på mig själv att jag inte klarade mer än en månad fast det var bättre att hoppa av nu än senare.
Jag gick till mitt jobb idag och berättade det. Jag var så nervös innan men det gick hur bra som helst. De är så goa och stöttande. Jag börjar jobba redan imorgon igen. Jag har fortfarande lite dåligt samvete eftersom de var så glada för min skull!
Under tiden jag gick i skolan hade jag ingen lust alls att blogga men nu har det lugnat ber sig lite och jag ska försöka bättra mig! Det har hänt andra saker som jag ska skriva om så snart jag får tid!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0